Hej alla, nu är det dags.

Jag skulle vilja komma i kontakt med andra människor som har varit nära döden eller av andra orsaker sett  det underbara ljuset men bestämt sig för att komma tillbaka hit till vår värld igen.

Det som ibland händer efteråt är att personen själv undrar om detta var fantasier eller att denne kanske rent av tror sig ha blivit galen. Det som lika ofta pekar på motsatsen är att personen är medveten om det märkliga i denna upplevelse samt en rad andra förhållanden som inte alls tyder på en psykos. Det främsta tecknet på att det har hänt något viktigt är att personen inte bara känner sig förändrad utan även verkligen blir det på olika sätt. Förändringen kan vara aningen olika men ofta följer den liknande  mönster.

Det jag beskriver är huvudskälet till att jag skrev min bok och gav ut på ett passande förlag, samma som prästen Ma Oftedahl och mera kända författare än mig.

Nu känner jag att det är dags att ta detta ett steg längre för jag vet hur ensam en person med liknande upplevelser kan känna sig. Hör av er med frågor eller diskussionsinlägg   www.ulricjansson.se  eller på fb.