il_fullxfull.385330521_4vp2

Hej, välkommen till min blogg.

Min blogg handlar delvis om min bok När livet brinner men även om andra företeelser som syftar till utveckling. Du kommer även att hitta länkar till andra bloggar och hemsidor.

Jag har en klar tanke om hur det kommer att utveckla sig och detta är den allra första början på denna tanke. Med tiden kommer jag förutom boken även att dela med mig av det jag kan och vet genom studier och erfarenhet inom områden som dyslexi och andra funktionshinder, hjälp med körkortsteori och praktiska övningar, även inom tung trafik.

Ibland kommer bloggen helt enkelt att handla om enkla saker och aktuella ämnen som kan irritera och störa oss i vårt dagliga arbete med att vara människa. Jag vet att många människor inte har någon att tala med eller att diskutera livets svårigheter med. Jag har vana av att lyssna och diskutera men har även utbildning inom området eftersom jag har en Fil. kand. examen i rehabiliteringsvetenskap med handikappvetenskap. Jag är utbildad coach för människor i svåra och komplicerade situationer.

Dessutom har jag en bred yrkesbakgrund och är uppväxt under enkla förhållanden så jag blir inte förvånad över någonting.